Check de Speciale "Summer Sales Festival" Deal van deze week hieronder:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

   Summer Sales Festival 2024  

   Boost Your Business This Summer!    

Yes! De "Summer Sales Festival 2024"  is er nu eindelijk en iedere week zal ik een van mijn Best Selling Online Cursussen en Programma's tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan jou aanbieden. 

Mijn doel is om samen aan "Jouw Allerbeste Zomer Ooit" te werken de aankomende 8 weken. En daarom stel ik ook mijn 8 allerbeste Online Cursussen en Programma's ter beschikking aan jou.

En deze week is het de beurt aan de "Ideal Client Strategy" thuisstudie Cursus.

null

 "Summer Sales Festival"  

Van € 697 Nu voor slechts € 47

"Ideal Client Strategy"

De Basis van Iedere Succesvolle Business

 Durf te KIEZEN! 

Er is geen enkele succesvolle business ZONDER een doordachte en duidelijke Ideale Doelgroep definitie En uitwerking.

80% van alle Vrouwelijke Ondernemers DENKT de juiste Doelgroep te hebben gekozen maar niets is minder waar... De meeste zijn gestopt bij "Ik help Vrouwelijke Ondernemers met het groeien van hun business..."

En natuurlijk is dit dus GEEN Doelgroep definitie en gedoemd te mislukken! Wat dan wel? Simpel: Volg mijn "Ideal Client Strategy" en je zult nooit hoeven na denken over Jouw Doelgroep want:

  • Ik leer je EXACT hoe je de JUISTE criteria gebruikt bij het definiëren van jouw Ideale Doelgroep
  • Je ontdekt hoe MAKKELIJK het is om te kunnen KIEZEN
  • Ideal Client Strategy is niets anders dan gaan voor Jouw Hoogste Business Potentie
  • Het is Simpel en makkelijk te implementeren
  • Het zijn 5 trainingen, 2 webinars, 5 Podcast Live Show trainingen En 3 uitgebreiden Werkboeken en templates!
  • En nog veel meer...

Wat houdt deze thuisstudie cursus in: 

Module 1 : Ideal Clients vs Flop Clients

Tijdens deze module gaan we als eerste kijken naar het fundament van deze Strategie en dat is het verschil begrijpen tussen "Ideale" en "Flop" Cliënten. Je zult ook ontdekken hoe je in 3 stappen deze strategie kunt implementeren zonder bang te zijn dat je een bepaalde doelgroep uitsluit of dat je niet op de juiste manier bezig bent!

Module 2: Targetten van Jouw Ideale Doelgroep

Nadat we het fundament hebben gelegd in de eerste module, gaan we nu aan de gaan met het daadwerkelijk definiëren van Jouw Ideale Doelgroep. Er zijn hierbij 3 zeer belangrijke criteria die meeste ondernemers overslaan. Ontdek daarom nu waarom slechts 5% van alle ZZPers daadwerkelijk succesvol is!  

Module 3: Live Video (Podcast) Trainingen

Aangezien ik deze strategie zeer belangrijk vind, heb ik er vaak mijn Live Uitzendingen aan gewijd. Ik kan het er namelijk niet genoeg op hameren hoe belangrijk deze strategie is EN ik wil je graag behoeden van alle fouten die ik en alle andere ondernemers hebben gemaakt. Dat leg ik allemaal in deze 5 Live (Podcast) trainingen uit. 

Module 4 : Werkboeken en templates

En natuurlijk heb ik er ook mijn wereldberoemde en zeer praktische handleidingen, werkboeken en templates voor je. Deze templates zijn to-the-point en heel makkelijk te implementeren. Hiermee kun je dus EXACT weten hoe je strategie eruit ziet en er stap-voor-stap mee aan de slag gaan. Er zijn geen excuses meer waarom JIJ geen "Ideal Client Strategy" hebt... Dus wees gewaarschuwd! :) 

"Ideal Client Strategy" Thuisstudie cursus (twv € 697)

Alleen deze week in en enkel in combinatie met deze "Summer Sales Festival"

Van € 697 Nu voor slechts € 47